Na de succesvolle vrijdag, kon de organisatie na afloop van zaterdag terugblikken op een méér dan geslaagd feestweekend. Ruim 16.000 toeschouwers verspreid over de 2 dagen kwamen genieten. Er deden zich geen incidenten voor. Dat kan alleen in Olen.

De topaffiche van vrijdag leek haast onklopbaar, maar toch slaagde de organisatie erin om deze te overtreffen.

Broken Glas Heroes hadden de eer om zaterdag op gang te slingeren. met eigentijdse nummers. Met o.a. een cover van Brian Wilson slaagden ze erin om de tent in beweging te krijgen.

Lady Linn & Her Magnificent Seven brachten met hun jazzy sound een rustpunt in dit drukke weekend, maar moe van het feesten of niet, 'I don't wanna dance' was vandaag geen excuus om stil te blijven staan.

De rust die Lady Linn in de tent had gebracht werd daarna snel omgezet naar de stomende energie van Zornik. De ontmijningsdienst DOVO werd nog gecontacteerd, maar kwam te laat, de tent ontplofte.

Koen Buysse had voor alles gezorgd : een stevig rockende set, een geweldige ligthshow, vuurwerk, zelfs een vervanger voor de bassist die te laat arriveerde, maar hij was iets thuis vergeten: zijn Hanne (Troonbeeckx)...
Extra piketten werden in de grond geklopt om de tent op z'n plaats te houden, en het was nodig.

Als finale bestegen de dame en de heren van Les Truttes het podium.   Een optreden van deze band staat garant voor anderhalf uur genieten van hits van vroeger en nu vol ambiance.

13e editie in de maak
De VIP-ruimte kreeg een overheerlijke Gladiolen-bbq aangeboden.

De organisatie van Galdiolen vzw Keizer gaat morgen al beginnen met het plannen van de 13e editie... met of zonder de zegen van pastoor Van Loon.

Prachtig werk van het Gladiolen-team. Ze kregen16.000 gelukkige harten op hol.

Verslag en foto's: Peter Vissers / Nnieuws